Agència de traducció a Madrid

La nostra agència de traduccions a Madrid, capital de Espanya i tambè de la Comunitat Autònoma de Madrid, ofereix als seus clients diferents serveis de traduccions.

 

Serveis de traducció de la nostra oficina de Madrid:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Pot contactar amb un dels nostres assessors al telèfon 901 264 200, de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 h.

Per rebre un pressupost sense compromís, enviï'ns un correu electrònic a madrid@alphatrad.com amb el seu document(s) i li contactarem al més aviat possible. El pressupost no té cap cost, alhora que li permetrà comprovar la qualitat del nostre servei.

 

Madrid

Té una població aproximada de 3.300.000 habitants (2011). Està situada, més o menys, al centre del país i a 660 m d’altitud sobre el nivell del mar. Tal com acostuma a passar en ciutats situades lluny de la costa, és una ciutat molt calorosa a l’estiu i molt freda a l’hivern. De Madrid surt la xarxa de carreteres i la xarxa ferroviària de manera radial. A la Puerta del Sol, una de les places més emblemàtiques de la ciutat, es troba el quilòmetre zero.

Madrid és una ciutat amb molta personalitat, amb molt d’encant i amb molta solera. La gent de la ciutat, en comptes de tancar-se a tanta invasió de gent de tot Espanya o d’altres països, és oberta i hospitalària. La història ha deixat una petjada ben profunda en aquesta ciutat, que compta amb molts edificis emblemàtics i històrics, com ara palaus, esglésies, museus, jardins, barris, etc.

Madrid és el centre polític i econòmic del país. Aquí trobem les seus dels bancs i de les empreses més importants, de tots els àmbits, així com les ambaixades estrangeres. El Museu del Prado és la pinacoteca més important d’Espanya.

Les infraestructures hoteleres, de restaurants i lúdiques de la ciutat són impressionants. Té una bona infraestructura de metros, ferrocarrils, taxis i autobusos.