Agència de traducció a Màlaga

Alphatrad compta amb una agència de traducció a Màlaga, la segona ciutat més important d'Andalusia. La ciutat on es troba l'empresa de traduccions té una població de aproximadament 570.000 habitants (2011).

 

Serveis de traducció de la nostra oficina de Màlaga:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Pot contactar amb un dels nostres assessors al telèfon 901 264 200, de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 h.

Per rebre un pressupost sense compromís, enviï'ns un correu electrònic a malaga@alphatrad.com amb el seu document(s) i li contactarem al més aviat possible. El pressupost no té cap cost, alhora que li permetrà comprovar la qualitat del nostre servei.

 

Màlaga

És un port pesquer actiu i la capital de la costa del Sol. Els pobles turístics i de platja més importants d'aquesta costa són de Màlaga, amb una infraestructura hotelera i esportiva importantíssima.

És una ciutat que es troba entre el mar i la muntanya. Aquesta ciutat marítima està situada entre dues valls fluvials, la del Guadalorce i la del Guadalmedina, que li han donat una climatologia ben privilegiada, perquè té, pràcticament, 300 dies de sol a l'any.