Agència de traducció a Sevilla

L'agència de traducció a Sevilla està situada al centre d'Andalusia i al sur d'Espanya. Pot localitzar als traductors d'Alphatrad a la capital de la Comunitat Autonòmica d'Andalusia.

 

Serveis de traducció de la nostra oficina de Sevilla:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Pot contactar amb un dels nostres assessors al telèfon 901 264 200, de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 h.

Per rebre un pressupost sense compromís, enviï'ns un correu electrònic a sevilla@alphatrad.com amb el seu document(s) i li contactarem al més aviat possible. El pressupost no té cap cost, alhora que li permetrà comprovar la qualitat del nostre servei.

 

Sevilla

Té una població aproximada de 700.000 habitants (2011). És una ciutat molt ben comunicada i l’única ciutat espanyola de l’interior amb port de primera categoria, tant per a creuers de plaer com per a línies regulars de mercaderies. L’aeroport internacional de San Pablo, construït per Rafael Moneo, està situat a només 10 km de la capital. L’estació de tren de Santa Justa, dissenyada pels arquitectes Cruz i Ortiz, està considerada una de les millors d’Espanya, amb connexions nacionals i internacionals. A més a més, la línia d’Ave, el tren d’alta velocitat, la situa a dues hores i mitja de Madrid.

A Sevilla fa moltíssima calor a l’estiu, amb temperatures de 40 a 45 ºC, per la qual cosa aconsellem que la visiteu quan vulgueu menys a l’estiu. La primavera, potser per la calor agradable que hi fa, per l’olor de gessamí i de flors, és la millor època. A l’hivern fa una temperatura molt suau.

Sevilla, com molts altres pobles andalusos, és una barreja de cultures i d’estils que conviuen sense cap mena de problema. Ben al contrari, aquesta barreja d’estils es considera com una peculiaritat i una riquesa. A Sevilla, les restes romanes, i sobretot àrabs, conviuen amb tota la naturalitat del món amb l’estil renaixentista, que va arribar després de la Reconquesta.

El riu Guadalquivir és un tret d’identitat d’aquesta ciutat, dividida en dos, que va tornar a ser navegables i recuperar l’activitat comercial després de l’Exposició Universal de 1992 (l’Expo).