Agència de traducció a Bilbao

Alphatrad compta amb una agència de traducció a Bilbao, capital de Biscaia. Al centre econòmic i social del Golf de Biscaia, pot trobar uns autèntics traductors d'euskera especialitzats.

 

Serveis de traducció de la nostra oficina de Bilbao:

 

Servei al client

Adreça electrònica: bilbao@alphatrad.com

Telèfon: 901 264 200

Des de l'estranger: +34 91 579 46 55

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 18.30 h.

Horari d'atenció al públic a l'oficina:

De dilluns a dijous: de 09.00 a 14.00 h i de 15.30 a 19.00 h.

Divendres: de 09.00 a 14.00 h i de 15.30 a 18.00 h.

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

 

Bilbao

Té, aproximadament, 350.000 habitants (2011). És una gran ciutat industrial, la infraestructura de la qual li ha servit per fomentar una gran expansió urbanística i econòmica. Parlem d’edificis amb una arquitectura moderna i actual que han estat reconeguts a tot el món: el museu Guggenheim, el palau Euskalduna, el metro de Norman Foster, l’aeroport de Calatrava, el tramvia nou, el projecte arquitectònic d’Arata Isozaki i César Pelli, etc.

La ciutat compta amb sis museus temàtics, exposicions, art contemporani, temporada d’espectacles variats durant tot l’any al teatre Arriaga (òpera, teatre, dansa, música –lleugera, pop i rock–), orquestra simfònica, banda municipal, cinemes, etc.

A més a més del gran potencial cultural, que atrau milers de visitats de tot el món cada any, Bilbao és, per tradició, una ciutat financera, de congressos i negocis. Des de 1999 disposa del palau Euskalduna, un palau de congressos i de la música espectacular. També compta amb una seu de la borsa de valors amb una forta tradició. A la ciutat trobem dues universitats: la pública i la de Deusto, amb un nivell acadèmic ben reconegut. Aquesta universitat la van fundar els jesuïtes l’any 1864.

El punt neuràlgic de la ciutat és la plaça i el parc de l’Arenal. És el punt de trobada per a tots els habitats de la ciutat, tant durant les festes de la Semana Grande com durant la resta de l’any. Els bilbaïns l’aprecien molt.

Bilbao és una ciutat envoltada de muntanyes i la creua la ria del riu Nervión. La trobem a la comarca del Gran Bilbao, una zona fèrtil, boscosa i muntanyosa. Als afores de la ciutat hi ha el Monte Artxanda, que ofereix molt bones vistes.