Punts forts

empreses de traducció

Satisfer totes les peticions de traducció és l’objectiu dels equips d’OPTILINGUA INTERNATIONAL como a gran empresa de traducciones, en qualsevol lloc del món on es troben.

Establertes en els llocs on les activitats d’exportació són més intenses, les agències o empreses de traducció que pertanyen a Optilingua disposen d’assessors que orientaran cada sol·licitud envers el traductor intèrpret més apte per respondre-hi.

 

Aquesta professionalitat es basa en tota la feina que hem fet al llarg dels anys:

  • Els redactors traductors: seleccionats pel seu rigor i les seves competències, responen a les exigències de Optilingua International.
  • L’experiència: saber fer progressar els mitjans humans gràcies a un organització interna i internacional, amb una relació eficient entre les diverses agències.
  • La col·laboració tècnica: cada traductor ha rebut formació d'acord amb els mètodes de treball d’ALPHATRAD i és apte per a l’ús d’una intranet eficaç.
  • L’adaptabilitat: tenir en compte les condicions i el termini de la traducció, així com facilitar l’enviament del full de comanda per crear un vincle de confiança amb el client.
  • L’especialització: ALPHATRAD, mitjançant la col·laboració entre agències, garanteix, als seus clients, que trobarà, en un curts termini, un traductor nadiu, fins i tot si és d’una llengua “no habitual”.