Nova agència a AlacantAlphatrad amb l'obertura de la seva nova oficina a Alacant, continua ampliant la seva xarxa d'Agències Comercials a Espanya per atendre millor als seus clients.

Grup Alphatrad, present en els principals mercats europeus és un dels líders a la UE en traducció multilingüe, compta amb un capital social superior a 1.000.006€, té ja nou agències en les principals ciutats espanyoles. L'avalen els seus més de 2.500 traductors nadius que treballen de conformitat amb la norma de qualitat DIN EN 15038 per ajudar a superar les barreres lingüístiques i de comunicació amb els seus clients o socis internacionals en més de 70 idiomes.

La relació qualitat / preu i l'agilitat en els nostres serveis: traducció jurada, urgent, jurídica, comercial, de llocs web, tècnica o especialitzada, revisió, maquetació, doblatge de veu, transcripció d'àudio o vídeo, són les principals raons per les que múltiples clients segueixen confiant en Alphatrad des de fa més de trenta anys.

Per això i per molt més, confiï les seves traduccions a Alphatrad. Per a qualsevol consulta, visiteu https://www.alphatrad.cat, truqui al 901 264 200 o envieu un correu electrònic a alicante@alphatrad.com

 

Sobre l’autor

Frédéric Ibanez

L’equip editorial dirigit pel fundador del grup al qual pertany Alphatrad està format per experts especialitzats en serveis lingüístics. El nostre objectiu és oferir-li regularment articles vinculats a la traducció i als serveis lingüístics per poder respondre millor a les seves necessitats.

Afegiu un nou comentari