Alphatrad als Estats Units i Luxemburg

15.01.2013
traductors luxemburg

El Grup Alphatrad obri oficines a nous mercats (Estats Units i Luxemburg).

Grup Alphatrad amplia la seva presència mundial, obrint als Estats Units la seva filial "ALPHATRAD NORTHAMÈRICA" i una oficina de representació comercial a Luxemburg. Aquests dos nous mercats suposen un pas més a l'expansió comercial del Grup Alphatrad, augmentant tant el seu nombre d'agències, així com millorant els serveis als seus clients, cada vegada més nombrosos. Les agències nord-americaneses situen a l'est del país, Nova York (Nova York), Nova Jersey (Nova Jersey), Charlotte (Carolina del Nord), Hickory DC (Carolina del Nord), Atlanta (Geòrgia) i Miami (Florida).

Això permet a les empreses europees amb negocis als Estats Units (i viceversa) tenir accés tant a Europa com a Amèrica del Nord a uns servicis de traducció de qualitat.

Per altra banda, les noves instal·lacions a Luxemburg potencien la presència del Grup Alphatrad a Europa, situant-se en un punt estratègic, ja que és un dels centres comercials i financers més importants, situat al cor d'Europa.

Alphatrad estén actualment la seva xarxa d'oficines per Alemanya, Àustria, Espanya, França, Portugal, Regne Unit, Suïssa i ara, Estats Units i Luxemburg.

 

A aquestes agències cal afegir les oficines locals obertes recentment a Guimarães (Portugal) i Alacant (Espanya).

Resumint, Grup Alphatrad continua creixent, millorant els seus servicis i aproximant-se als seus clients, siguin on siguin.

Alphatrad li ofereix un servei de qualitat, ràpid i a un preu competitiu comptant amb una extensa xarxa de traductors nadius que treballen en gairebé totes les llengües del món.