Els nostres consellers estan a la seva disposició de dilluns a divendres de 9:00 h a 19:00 h
Des de l'estranger:
+34 93 492 04 71

Les empreses de Bulgària es modernitzen

27.01.2014

Durant els propers mesos s’invertiran 80 milions d’euros a Bulgària per a la modernització de diversos centres de producció; són benvinguts els inversors que desitgin participar en l’adopció d’aquestes mesures interessants i innovadores.

Bulgària té, doncs, molt a oferir: entre altres coses, és un dels països més importats com a exportador de cereals; per exemple, per fer el ‘muesli’. A més, ha assolit el lloc número 2 entre els principals exportadors mundials de llavors de coriandre, llavors de gira-sol, carn d’ànec i cireres en almívar. Un altre sector important de l’economia el formen les peces per a automòbils, especialment pel que fa a la fabricació de coixins de seguretat, encara que també es fabriquen esquís i planxes de neu amb la perfecció requerida.

Les empreses petites i mitjanes de Bulgària no es troben encara a l’altura de les empreses competidores de la UE quant a la seva productivitat. A causa de l’enorme demanda continguda, però, la UE s’ha compromès a ajudar amb subvencions específiques a aquelles empreses que es mostren disposades a fabricar articles de qualitat. L’acció se centra en instal·lacions, instruments i equips per a la fabricació de:

  • Productes químics
  • Productes bàsics farmacèutics
  • Ordinadors
  • Equipaments electrònics
  • Maquinària
  • Vehicles a motor
  • Remolcs i altres sistemes de transport.

 

Els nostres traductors nadius de búlgar i altres idiomes treballes amb molt de gust per a empreses que necessiten ajuda en idiomes estrangers, oferint els seus serveis per a tot tipus de documents o documentacions, des de textos informatius senzills fins a documents més voluminosos. Amb una experiència de gairebé 35 anys, podem prestar el nostre servei de traducció en 100 idiomes