Els nostres consellers estan a la seva disposició de dilluns a divendres de 9:00 h a 19:00 h
Des de l'estranger:
+34 93 492 04 71

El mercat alemany de la robòtica industrial

16.11.2015

En el camp de la producció de robots industrials, Alemanya s'erigeix com a mercat estratègic principal:

•    1r productor europeu (3.000 M€ el 2013)

•    3r parc de robots a tot el món: entre el 2005 i el 2012, el número de robots industrials instal·lats a Alemanya ha passat de 126.000 a 161.988 unitats. El 2014, Alemanya disposava de 282 robots i 10.000 empleats al sector.

 

Avui dia, la indústria alemanya està immersa en un ampli programa de modernització amb un impacte directe sobre el sector de la robòtica i uns alts nivells de renovació del seu parc actual. El programa Indústria 4.0 ja està en marxa.

Segons un estudi PwC, durant els propers 5 anys les empreses alemanyes invertiran un 3,3% del seu volum de negoci anual en el programa Indústria 4.0, la qual cosa significa uns 40.000 M€ anuals.

 

D'aquesta manera, altres sectors comencen a ocupar un lloc cada vegada més important en els llibres de comandes de tècnics d’alguns sectors com ara l'automatisme o la robòtica. Amb noves expectatives i compromisos renovats, aquests sectors estan començant a canviar la tendència de la indústria (+10% de creixement anual). Parlem de robòtica de servei: ‘robòtica’, mèdica, logística, agricultura, seguretat…

 

La indústria alemanya està sempre immersa en una cerca permanent de factors externs de competitivitat, per la qual cosa les empreses europees que ofereixen solucions innovadores han d'aprofitar ara aquesta dinàmica.

 

Posem a la seva disposició el nostre equip comercial per a l'estudi dels seus projectes de traducció enfocats al mercat alemany. Disposem igualment d'oficines de traduccions professionals a AlemanyaÀustriaSuïssa.

 

Alguns enllaços d'interès:

  • VDMA - Verband Deutscher Maschinen und Anlagenbaue.V. (Federació de Constructors de Màquines i Equips, www.vdma.de)
  • VDW – Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken (Associació de Fabricants de Màquines-Eina, www.vdw.de)
  • ZVEI – ZentralverbandElektrotechnik- und Elektronikindustrie e .V. (Federació de la Indústria Electrònica i Electrotècnica, www.zvei.de)
  • IFR – International Federation of Robotics (Federació Internacional de Robòtica, www.ifr.org)