Els nostres consellers estan a la seva disposició de dilluns a divendres de 9:00 h a 19:00 h
Des de l'estranger:
+34 93 492 04 71

Ocupació fora d'Espanya

14.01.2013

Espanya es troba en una situació de profunda crisis laboral, motiu pel qual molts joves i professionals espanyols, la majoria del quals amb títols universitaris, busquen emigrar a països d’Europa del Nord amb oportunitats d’ocupació. Un exemple d’això és el que està vivint Alemanya, una dels destins més triats pels espanyols donada la seva alta demanda de treballadors.

Les ofertes de treball al Nord i l’Oest d’Europa van en augment, mostra d’això és que el primer trimestre del 2011 ha augmentat el nombre d’ofertes i contractacions respecte al mateix període el 2010.

Exemples d’aquestes ofertes els tenim en les vacants publicades en EURES, xarxa que facilita la lliure circulació dels treballadors en el marc de l’Espai Econòmic Europeu, amb llocs professionals al:

• Servei domèstic i restauració a Alemanya, Àustria, Regne Unit, França i Bèlgica.


• Mecànics i ajustadors de maquinària a Alemanya, Bèlgica, Regne Unit, Àustria i França.


• Professionals en l'àmbit de l'Administració al Regne Unit, Alemanya, Bèlgica, França i Suècia.


• Professionals d'acabats de la construcció i treballadors de professions afins, a Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, França i Polònia.


• Treballadors de fàbrica a Alemanya, Regne Unit, Àustria, Bèlgica i República Txeca.

 

Per poder optar a aquestes ofertes, el candidat té, generalment, que aportar documentació personal traduïda a l’ idioma del país de destinació. Alphatrad Spain, filial de OPTILINGUA GROUP, pot realitzar eixes traduccions d’expedients universitaris, Currículum Vitae, cartes de presentació, documents administratius, contractes laborals i similars, en modalitat de traducció jurada o no.

Gracies a Alphasearch, programa informàtic exclusiu de Optilingua Group de selecció de traductors, Alphatrad atribuirà el seu document el traductor disponible més competent, sense suposar un augment dels costos i garantint l’agilitat en el lliurament.

Fonts: EURES y Europa Press.