Els nostres consellers estan a la seva disposició de dilluns a divendres de 9:00 h a 19:00 h
Des de l'estranger:
+34 93 492 04 71

El grup Optilingua té un nou membre: ViaVerbia

10.10.2013

ViaVerbia, Agència de Traducció a Luxemburg

Grup Optilingua té un nou membre al Gran Ducat de Luxemburg des del mes de setembre 2013

Comencem la tardor amb noves iniciatives: des del mes de setembre de 2013 estem també connectats estretament amb el Gran Ducat de Luxemburg, on disposem d’una agència de traduccions competent, tant en l’àmbit dels idiomes com en l’àmbit de la redacció de textos.

Ara, amb la col·laboració de l’empresa de serveis lingüístics ViaVerbia, ens trobem en disposició d’oferir el nostre gran ventall d’activitats a la clientela innovadora i important de Luxemburg. Un país que es caracteritza per un potencial de mercat internacional molt interessant i una classe mitjana molt activa. A més, a Luxemburg s’han establert dependències de nombrosos proveïdors europeus en matèria de serveis. També els sectors bancari i financer són un indicador econòmic important, per exemple, pel que fa a les companyies asseguradores.

Amb l’expansió del grup Optilingua a Luxemburg, solidificada per la unió amb ViaVerbia, d’ara endavant podem intensificar encara més l’atenció al client i ampliar la xarxa europea, amb l’objectiu que les nostres filials puguin comunicar-se i cooperar entre elles més eficaçment i eficientment.

L’equip d’Optilingua està format per especialistes en més de 100 idiomes. Els experts lingüístics de la nostra xarxa poden traduir qualsevol text d’una manera òptima i professional, creant així una base idiomàtica d’enteniment i confiança orientada als objectius empresarials específics de cada client.

Tant si són fullets, com si són descripcions d’un producte, documents tècnics, jurídics o mèdics, lectures de correcció o doblatge de veu... ViaVerbia de Luxemburg crearà per vostè solucions integrals amb l’objectiu de facilitar i fomentar la convivència europea i global, tant en l’àmbit lingüístic com en l’àmbit del contingut de la redacció!