Agència de traducció a Barcelona

A la nostra agència de traducció a Barcelona, una de les ciutats més importants d'Europa, dispossem de traductors professionals especialitzats.

 

Serveis de traducció de la nostra oficina de Barcelona:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Pot contactar amb un dels nostres assessors al telèfon 93.492.04.71, de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 h.

Per rebre un pressupost sense compromís, enviï'ns un correu electrònic a barcelona@alphatrad.com amb el seu document(s) i li contactarem al més aviat possible. El pressupost no té cap cost, alhora que li permetrà comprovar la qualitat del nostre servei.

 

Barcelona

És la ciutat comtal i la capital de la comunitat autònoma de Catalunya. El port de Barcelona és el que té més trànsit marítim de tot Europa. Hi viuen, aproximadament, 1.600.000 habitants (2011).

També compta amb una gran quantitat de riqueses arquitectòniques i monumentals, culturals, històriques, d’industrialització, econòmiques, turístiques, naturals, etc. El desenvolupament d’aquesta ciutat a través dels anys és una conseqüència de la personalitat de la seva gent. De fet, es diu que Barcelona és la ciutat més europea d’Espanya, perquè sempre ha estat oberta a tots els corrents i descobriments nous. És una ciutat molt avantguardista, i això es nota en el desenvolupament de la ciutat i en la manera de viure i de pensar dels catalans. És una ciutat molt cosmopolita. Si s’hagués de fer servir una paraula per definir la ciutat de Barcelona, seria modernitat. La ciutat de Barcelona és història i modernitat alhora.

El clima de Barcelona és típicament mediterrani. Gràcies a la seva costa i a la seva oferta turística, atrau molts turistes de tot el món, però sobretot per la riquesa arquitectònica de la capital. Després de les reformes urbanístiques fetes arran de la celebració dels jocs olímpics de 1992 i de la imatge que va donar a l’exterior, s’han multiplicat les visites turístiques a Barcelona. Des de llavors, els turistes visiten Barcelona, però també la seva regió: les ciutats, les muntanyes, les platges, etc.

Els turistes estrangers passen les vacances a la demarcació de Barcelona i a la resta de Catalunya des de la dècada de 1960 i, en aquesta àrea, hi viuen molts euroresidents. Això, juntament amb el fet que hi ha moltes empreses multinacionals que s’han implantat a Barcelona en els darrers 40 anys, fa que a Barcelona hi visqui una gran quantitat de residents estrangers. D’aquesta manera, podríem dir que la població de la ciutat és multicultural i multiètnica.