POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

1. Recollida de la informació

Recollim informació quan vostè es connecta al nostre lloc web, quan ens demana un preu o una informació o quan ens fa una comanda. La informació recollida inclou la denominació social de la seva empresa o entitat jurídica o el seu nom complet en cas que sigui persona física. Quan es tracta d’una persona jurídica també es registren el nom de l’interlocutor, la seva adreça electrònica i el número de telèfon. Les dades necessàries per a la facturació també romandran en poder nostre. Els pagaments realitzats en línia es faran de manera segura sense que tinguem coneixement de cap dada bancària introduïda durant el procés de pagament, que romandran en l’àmbit competencial del banc o de Paypal. Si vostè ens ha facilitat les seves dades bancàries (NIB o IBAN), aquestes seran tractades de manera segura segons les normes de l’RGPD.
Quan vostè es connecta al nostre lloc web, automàticament rebem i registrem informació procedent del seu ordinador i navegador, és a dir, la seva adreça IP, els programaris de tractament de text utilitzats, les seves versions i el tipus de material que s’ha fet servir (PC, MAC, tauleta, portàtil...).

2. Ús de la informació, confidencialitat i divulgació a tercers

Nosaltres som els únics posseïdors de la informació recollida als nostres llocs web. Tota la informació que recollim només es fa servir per a fins interns i en cap cas es vendrà, intercanviarà, transferirà o cedirà a una altra societat per cap motiu, tret que hi intervingui una petició oficial per part de les autoritats competents en la matèria, tot implicant la necessitat de dur a terme de manera legal una recerca sobre activitats il·lícites, suposadament fraudulentes, o situacions que impliquin possibles amenaces per a la seguretat física de qualsevol persona, vulneracions de les nostres condicions d’ús, o quan la llei ens obligui a allò. Aquest supòsit no inclou terceres parts de confiança que en un moment donat ens puguin ajudar a explotar el nostre lloc web, a implantar o modificar el programa de gestió o a dirigir els nostres negocis, mentre aquestes parts es comprometin a mantenir la confidencialitat d’aquesta informació. Les seves dades mai seran transferides ni tractades fora de la Unió Europea. No enviem cap butlletí.

3. Protecció de la informació

Adoptem una sèrie de mesures de seguretat per preservar la seguretat de la seva informació personal segons les recomanacions del text de l’RGPD, les quals complim. Fem servir un encriptat de tecnologia capdavantera per protegir la informació sensible transmesa en línia. Igualment, protegim la seva informació fora de línea. Únicament tenen accés a la informació personal identificable els empleats i els prestadors de serveis que necessiten realitzar un treball específic (per exemple, la facturació o el servei d’atenció al client). Els ordinadors i servidors utilitzats per emmagatzemar informació personal identificable es conserven en un entorn segur.

4. Galetes 

Les galetes o cookies milloren l’accés al nostre lloc d’internet i identifiquen els visitants habituals. No obstant això, aquest ús de les galetes no té cap relació amb informació personal identificable al nostre lloc web.

5. Conservació de les dades

Per a fins de gestió interna i fiscal, conservem automàticament les seves dades durant 5 anys més l’any en curs. Si, un cop expirat aquest termini, no s’ha registrat cap relació comercial entre les nostres empreses, les citades dades seran automàticament esborrades dels nostres servidors. Quan vostè manté una relació comercial amb la nostra societat, automàticament accepta també aquesta disposició de manera irrevocable.

6. Cancel·lació de la subscripció

Utilitzem l’adreça electrònica facilitada per enviar-li, d’una banda, informació i actualitzacions relatives a la seva comanda i, de l’altra, informació ocasional sobre els nostres serveis lingüístics. Si no vol rebre informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa en qualsevol moment. No obstant això, continuarà rebent la informació relativa a la seva comanda. El fet de sol·licitar un pressupost, una informació o un servei implica l’acord irreversible per part seva de l’ús de les adreces electròniques facilitades, així com l’acceptació de les nostres condicions generals de venda.

7. Consentiment

Quan utilitza el nostre lloc d’internet, vostè accepta la nostra política de confidencialitat esmentada anteriorment. Tindrà dret d’accés, rectificació o supressió de les seves dades de caràcter personal; per a això, només ho haurà de sol·licitar a l’adreça electrònica següent: data@alphatrad.cat. Hem implantat totes les mesures de seguretat per protegir les seves dades i ens comprometem a informar-li sobre qualsevol possible fallada de seguretat i sobre les mesures adoptades per solventar-lo.