Traducció urgent de documents i textos

Traducció urgent de documents

Amb el nostre servei de traducció urgent, rebrà els seus textos traduïts a l’idioma que desitgi en només unes hores*. Qualitat, rigor i agilitat.

*En funció del volum de paraules.

 

Com contractar el nostre servei de traducció urgent?

Consulti’ns sense compromís. En només tres passos, estarem treballant per a vostè:

 1. Utilitzi el formulari en línia per demanar pressupost.
 2. En poques hores** rebrà una proposta personalitzada (**depenent de l’idioma).
 3. Una vegada aprovat, tindrà a les seves mans la traducció del seu document en el termini indicat

Ja sigui en traducció a l’anglès, alemany, espanyol, italià, portuguès, neerlandès o en una de les nombroses llengües que Alphatrad domina, tots els nostres traductors treballen «en directe» gràcies a les noves tecnologies. I si ens confia un fitxer en format Word, Excel o PowerPoint li lliurarem directament el seu document traduït amb la maquetació original.

 

Alphasearch: tecnologia i innovació

Optilingua International és propietària en exclusiva d’una moderna eina, desenvolupada a la mida per respondre les necessitats dels nostres clients amb rapidesa i eficàcia.

Alphasearch és el nostre programari d’ajuda a la selecció de professionals. Amb ell, som capaços d’identificar en temps real el millor traductor disponible per donar resposta a les seves necessitats, en els terminis desitjats i en funció de paràmetres com ara la urgència, el domini del parell de llengües i la seva experiència.

 

Traductors experts i amb experiència

Sabem que és molt important que l’equip de traductors disposi de les competències i els coneixements específics per tal de respectar la terminologia del sector i que el text traduït sigui fidel a l’original. Per això, comptem amb un ampli equip de professionals per poder trobar sempre el més adequat segons les seves necessitats.  

La nostra xarxa europea (present a Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Àustria, Portugal, Itàlia, Bèlgica, Luxemburg, Dinamarca i Regne Unit) fa possible la traducció de documents directament d’un idioma estranger a un altre, dins de les combinacions que ofereixen les distintes filials. En total, oferim serveis de traducció en més de 100 idiomes diferents.

 

Què cal esperar dels nostres serveis de traducció urgent

 1. Traducció de documents de qualitat:
  La traducció es durà a terme per part d’un professional especialitzat en el tipus de treball requerit. Fent servir el nostre programari intern de cerca Alphasearch, sempre lliurarem la traducció amb la qualitat que es mereix.
   
 2. Compliment de terminis:
  Pot sol·licitar un pressupost en línia o a través de correu electrònic. Li tornarem una proposta en un termini de 24 hores, depenent de l’abast del projecte.
   
 3. Seguiment del client:
  Cada projecte que realitzem ens permet familiaritzar-nos amb el seu negoci i els seus mètodes de treball, la qual cosa ens permet així adaptar els serveis a les necessitats específiques de cada client.

 

Contacti’ns sense compromís

Si necessita una traducció de l’espanyol a l’anglès, francès, alemany, xinès, rus, japonès o a qualsevol altra idioma, Alphatrad li ofereix els seus serveis d’alta qualitat en més de 100 idiomes i dialectes. Posi’s en contacte amb els nostres professionals a través del correu electrònic on podrà sol·licitar un pressupost de manera gratuïta i sense compromís.

Si desitja més informació, pot consultar la nostra pàgina de Preguntes Freqüents.

Sol·licita un pressupost gratuït

I rep una resposta en poques hores

 1. Indica el servei que necessites
 2. Obtingues un pressupost
 3. Confirma'l i rep la teva comanda