Traducció jurada

Serveis de Traducció Jurada

Per a l’ús de documentació redactada en castellà davant organismes oficials a l’estranger, o viceversa, és necessària una traducció jurada. És requisit imprescindible, per tal que la traducció sigui vàlida, que aquesta sigui realitzada per un traductor oficial habilitat pel Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació (MAEC).

 

On puc trobar un traductor oficial?

A Optilingua disposem d’un equip de traductors jurats reconeguts pel Ministeri d’Afers Exteriors, amb una dilatada experiència al sector. Això ens permet oferir un servei professional i ràpid de manera que res no freni els seus tràmits administratius.

La nostra xarxa europea (present a Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Àustria, Portugal, Itàlia, Bèlgica, Luxemburg, Dinamarca i Regne Unit) fa possible la traducció certificada de documents de manera oficial directament d’un idioma estranger a un altre, dins de les combinacions que ofereixen les distintes filials. En total, oferim serveis de traducció en més de 100 idiomes diferents.

 

Requisits per a la validació d’una traducció jurada

Segons la legislació espanyola, tots els documents oficials que no estiguin redactats en castellà hauran de ser objecte d’una traducció jurada. Per tal que aquests siguin vàlids, hauran de complir dues condicions:

  • Segell i signatura del traductor-intèrpret jurat reconegut pel MAEC.
  • Certificació que acrediti la traducció jurada al final del document.

 

Com contractar el nostre servei de traducció jurada?

Consulti’ns sense compromís. En només tres passos, ens posarem en marxa:

  1. Ompli el formulari de petició de pressupost gratuït.
  2. En poques hores* rebrà un pressupost personalitzat (*depenent de l’idioma).
  3. Una vegada aprovat, tindrà a les seves mans la traducció jurada del seu document en el termini indicat al pressupost.

L’agilitat i la rapidesa són dos dels objectius d’Optilingua. La nostra missió és resoldre els seus tràmits administratius al més aviat possible amb totes les garanties.

Vull sol·licitar un pressupost gratuït

 

Traducció oficial de tot tipus de documents

Quin tipus de document oficial necessita traduir? Els nostres experts podran ajudar-li en qualsevol escenari.

Sol·licita un pressupost gratuït

I rep una resposta en poques hores

  1. Indica el servei que necessites
  2. Obtingues un pressupost
  3. Confirma'l i rep la teva comanda