Traducció jurada del permís de conduir

Traducció jurada del permís de conduir

Traduïm i jurem permisos de conduir de molts idiomes i a moltes llengües diferents perquè puguis utilitzar el document a qualsevol país. Un permís de conduir concedit dins de la Unió Europea, per exemple, té validesa a tots els estats membres; no obstant això, altres països no el reconeixen com a substitut d'un permís de conduir internacional. Una traducció jurada de la llicència de conduir permet presentar un document vàlid per poder conduir vehicles fora del seu àmbit de validesa original. També existeix, per descomptat, l’opció d’adquirir un permís de conduir internacional.

 

Per què és important la traducció jurada del permís de conduir?

Totes les persones que entrin a la UE i hi vulguin conduir un cotxe, una moto o un camió necessitaran un permís de conduir oficial. Un permís de conduir obtingut a la UE o als països adherits mitjançant acords (Suïssa, per exemple) serà reconegut per totes les autoritats de control de trànsit a aquests països.

No obstant això, un permís de conduir obtingut fora de la UE (als anomenats països tercers) ha de ser presentat juntament amb diferents documents davant l’autoritat corresponent de trànsit per tal de ser reconegut. Per a això, es necessitaria una traducció jurada d’aquest permís de conduir.

 

Com puc saber si necessito una traducció jurada del meu permís de conduir?

Per estar segur que podràs conduir amb tranquil·litat al país escollit, el més recomanable és informar-se davant les autoritats del lloc on va ser expedit originàriament el permís. També es pot obtenir informació a la pàgina web de la Unión Europea: Reconeixement i validesa del permís de conduir.

 

Què és una traducció jurada?

Per a l'ús de documentació redactada en castellà davant organismes oficials a l'estranger, o vici-versa, és necessari una traducció jurada. Perquè aquesta sigui vàlida, haurà d'haver estat realitzada per un traductor oficial habilitat pel Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació (MAEC).

A més, haurà de complir dues condicions:

  • Segell i signatura del traductor-intèrpret jurat reconegut pel MAEC.
  • Certificació que acrediti la traducció jurada al final del document.

Disposem d’un experimentat equip de traductors jurats reconeguts pel Ministeri d’Afers Exteriors. Això ens permet oferir un servei professional i ràpid perquè res no freni els teus plans.

 

Com contractar el nostre servei de traducció jurada?

Agència de traducció a Barcelona

Adreça electrònica: barcelona@alphatrad.com

Telèfon: 93 595 16 88

Des de l'estranger: +34 93 595 16 88

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 18.30 h.

Adreça de l’agència:

Gran Via de les Corts Catalanes, 630 4ª planta, 08007 Barcelona

 

Agències de traducció Alphatrad a Catalunya i la resta d’Espanya

Consulta'ns sense compromís. En tres passos només, estarem en marxa:

  1. Emplena el formulari de petició de pressupost gratuït.
  2. En poques hores* rebràs un pressupost personalitzat (*depenent de l’idioma).
  3. Un cop aprovat, rebràs la traducció jurada del teu document en el termini indicat al pressupost

Vull sol·licitar un pressupost gratuït

 

 

En quin idioma necessites la teva traducció jurada?

La nostra xarxa europea (present a Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Àustria, Portugal, Itàlia, Bèlgica, Luxemburg, Dinamarca i el Regne Unit) fa possible la traducció oficial de documents de manera fiable directament d’un idioma estranger a un altre, dins de les combinacions que ofereixen les diverses filials.

No trobes l’idioma que busques?

Si no pots trobar l'idioma que busques, no dubtis a contactar amb nosaltres. La nostra àmplia xarxa mundial de traductors ens permet oferir professionals en les llengües més remotes i llunyanes, i estem segurs que podrem satisfer les teves necessitats.

Posa’t en contacte amb nosaltres

 

 

Preguntes freqüents sobre els nostres serveis de traducció jurada del permís de conduir

Necessitaràs una traducció jurada per a la majoria de tràmits legals i judicials en un altre idioma (creació d'una empresa a l'estranger, reconeixement d'un certificat de matrimoni, etc.).

Un traductor jurat pot traduir tots els documents oficials: documents d'identitat, permisos / carnets / llicencies de conduir, contractes, certificats, diplomes, partides de naixement, antecedents penals, etc.

Les nombroses filials d’Alphatrad et permeten certificar els teus documents localment, sense haver de passar per llargs i tediosos tràmits administratius.

 

 

Traduccions similars:

Sol·licita un pressupost gratuït

I rep una resposta en poques hores

  1. Indica el servei que necessites
  2. Obtingues un pressupost
  3. Confirma'l i rep la teva comanda