Noticies

El reciclatge de les matèries primeres que ja s’han utilitzat no només tracta de conservar els recursos, sinó també el medi ambient. Un cop usats, els plàstics, els materials de construcció, el vidre i altres materials es poden processar mitjançant diversos processos tècnics per ser reintroduïts de nou en els cicles de fabricació.
La banca electrònica clàssica, a través de la qual es pot accedir als comptes bancaris personals a través d’Internet, no es va inventar a Silicon Valley, sinó que ho va fer un banc de consum de la zona de Düsseldorf. A la dècada de 1980, aquest petit banc va fer que per primer cop fos possible consultar les finances personals en línia. Va començar sent un sistema d’autoservei al vestíbul del banc, que permetia als seus clients accedir als seus comptes les 24 hores del dia.
Les fires de comerç exterior impulsen les exportacions Les fires internacionals, en particular, continuen atraient les petites i mitjanes empreses amb vocació internacional. Són una de les plataformes més eficaces per tenir accés a la informació i la comunicació transfrontereres. Quan es participa en una fira, es promou de manera específica el contacte amb els clients internacionals, la qual cosa potencialment podria fer créixer el seu negoci d’exportació. A més, per obrir nous mercats, el millor és participar en fires comercials d’àmbit internacional.
L’economia de l’Àfrica es troba en fase de creixement Segons un estudi de KPMG, el continent està experimentant un important repunt i està superant les etapes de desenvolupament tecnològic: en lloc de telèfons fixos, molts fan servir ja telèfons mòbils per fer pagaments, en lloc d’acudir a les sucursals bancàries. I en lloc de centrals elèctriques, l’electricitat prové de sistemes solars descentralitzats.
Aquests 7 passos són especialment útils perquè les PIMES espanyoles tinguin èxit en les seves presentacions a l’estranger ...