Notícies internacionals

Cal traduir el teus CGV a l’anglès?
Tant si es tracta de protegir la teva empresa, d’augmentar la satisfacció dels teus clients o de tranquil·litzar els clients potencials, una traducció de les teves condicions generals a l’anglès pot resultar especialment útil si tractes amb una clientela multilingüe.  
Llegir mes
Coneixements d’anglès quin país destaca en l’ús de l’anglès com a llengua estrangera
En l’actualitat, l’anglès és l’idioma mundial. Fins i tot, abans de l’expansió d’Internet i la globalització associada, el coneixement de l’anglès era un requisit bàsic a la major part de professions. Avui dia, és possible comunicar-se en anglès a gairebé tots els països del món i l’avaluació d’una prova va mostrar en quins països els seus habitants es desenvolupaven amb gran destresa en anglès, a més de fer-ho en la seva llengua materna.
Llegir mes
equilibri entre la feina i la vida privada
El terme Work-Life-Balance defineix la relació entre la feina i la vida privada. Si tots dos àmbits estan en harmonia l’un amb l’altre, es parla d’un equilibri perfecte entre la feina i la vida privada, i per tant, d’una relació sana entre ambdues esferes de la vida. El BLI (Better Live Index) es mesura fent servir els criteris que estableix l’OCDE, en els quals s’inclouen les condicions de l’habitatge, l’educació, el medi ambient, la salut i la satisfacció percebuda a la vida personal.
Llegir mes
Fets i números de la banca electrònica
La banca electrònica clàssica, a través de la qual es pot accedir als comptes bancaris personals a través d’Internet, no es va inventar a Silicon Valley, sinó que ho va fer un banc de consum de la zona de Düsseldorf. A la dècada de 1980, aquest petit banc va fer que per primer cop fos possible consultar les finances personals en línia. Va començar sent un sistema d’autoservei al vestíbul del banc, que permetia als seus clients accedir als seus comptes les 24 hores del dia.
Llegir mes
El reciclatge a la UE – Qui assoleix les majors quotes
El reciclatge de les matèries primeres que ja s’han utilitzat no només tracta de conservar els recursos, sinó també el medi ambient. Un cop usats, els plàstics, els materials de construcció, el vidre i altres materials es poden processar mitjançant diversos processos tècnics per ser reintroduïts de nou en els cicles de fabricació.
Llegir mes
el mercat del comerç electrònic a Suècia
El mercat del comerç electrònic a Suècia ha cobrat una enorme rellevància recentment. Els últims cinc anys aproximadament, el seu creixement ha estat espectacular i algunes grans empreses de venda a distancia van preparar el camí per a un marcat increment en les xifres de vendes per Internet. El 2016, la facturació online a Suècia va superar els 10.000 milions d’euros i a les previsions per a 2017 s’aprecia un repunt, amb un atractiu especial de determinats grups de productes per als consumidors suecs a la xarxa.  
Llegir mes
consells per a l’èxit internacional de la publicitat als cercadors
La publicitat als cercadors funciona a gairebé tot arreu, encara que existeixen una sèrie de diferències bàsiques, que es tradueixen en un encert més gran o més petit dels anuncis pagats. Abans de llançar campanyes internacionals SEA, cal conèixer com funcionen i incloure-les en la planificació.   Incloem tot seguit algunes recomanacions per preparar una campanya internacional.  
Llegir mes
Com planificar la seva participació en fires a l’estranger
Aquests 7 passos són especialment útils perquè les PIMES espanyoles tinguin èxit en les seves presentacions a l’estranger: 1. Identificació del mercat a l’estranger. Quin mercat d’exportació resulta realment òptim per a la nostra empresa? Cal analitzar en profunditat la informació i les dades econòmiques sobre diverses regions econòmiques del món.
Llegir mes
Realitzar negocis al Canadà i suport lingüístic
El Canadà s’ha convertit en un mercat molt interessant per a les exportacions d’empreses europees, guanyant pes i importància cada any. Quant a la resta, no és una cosa que ens sorprengui, ja que el Canadà i la UE presenten alguns trets comuns quant a interessos econòmics. Ambdós operen amb èxit a l’exterior i les seves relacions mútues són molt estretes, tant en l’àmbit econòmic com en l’àmbit social i cultural. Això exigeix, marca i contribueix també sens dubte a una estructuració de la mentalitat de treball i de negocis similar a tots dos mercats.
Llegir mes
Segons publica un article del diari “El País” i l’informe Coyuntur, dels 9,3 milions de turistes estrangers que van visitar Espanya de gener a març de 2012, 1,8 milions van ser britànics, 1,5 milions alemanys i 1,3 milions francesos. Entre les destinacions més sol·licitades està la costa Mediterránea, ciutats com Barcelona, Benidorm, Màlaga, Mallorca, Marbella, Salou i Torrevella acullen en les seves poblacions un elevat nombre de turistes durant el període estival.
Llegir mes