Notícies sobre l’actualitat internacional

L’agència de traducció Alphatrad, pertanyent al grup internacional Optilingua, ofereix una gran varietat de serveis en prop de cent idiomes, des dels més habituals, com ara l’espanyol o l’anglès, fins als menys freqüents. Els nostres serveis lingüístics poden ajudar-te a internacionalitzar el teu projecte i a interactuar amb els socis, equips i audiències multilingües arreu del món. Les nostres traduccions i altres serveis lingüístics són realitzats per professionals qualificats amb una sòlida experiència al sector d'activitat corresponent en cada cas.

 

Les 5 paraules més llargues del món
Per Frédéric Ibanez, Internacional
Sabies que la paraula més llarga del món té 190.000 lletres? Aquesta és la nostra classificació de les 5 paraules més llargues del món:   Una paraula anglesa de 189.819 lletres La paraula més llarga del món seria el terme anglès: «methionylthreonylthreonyl(…)isoleucine». Aquest terme, que té ni més ni menys que 189.819 lletres, és la denominació química de la proteïna més gran: la Tizina. Per dir-la sencera, necessitaries tres hores!   
Llegir mes
Classificació dels 5 idiomes més parlats al món
Per Frédéric Ibanez, Internacional
Amb una població mundial de més de 7.700 milions, al món es parlen més de 6.900 idiomes, dels quals només n’hi ha 230 a Europa, pels 2.000 que en trobem a l’Àsia. Papua Nova Guinea té només 3,9 milions d’habitants, però s’han comptabilitzat 840 idiomes diferents. Davant aquesta diversitat, descobreix els 5 idiomes més parlats al món.  
Llegir mes
Cal traduir el teus CGV a l’anglès?
Per Frédéric Ibanez, Internacional
Tant si es tracta de protegir la teva empresa, d’augmentar la satisfacció dels teus clients o de tranquil·litzar els clients potencials, una traducció de les teves condicions generals a l’anglès pot resultar especialment útil si tractes amb una clientela multilingüe.  
Llegir mes
Coneixements d’anglès quin país destaca en l’ús de l’anglès com a llengua estrangera
Per Frédéric Ibanez, Internacional
En l’actualitat, l’anglès és l’idioma mundial. Fins i tot, abans de l’expansió d’Internet i la globalització associada, el coneixement de l’anglès era un requisit bàsic a la major part de professions. Avui dia, és possible comunicar-se en anglès a gairebé tots els països del món i l’avaluació d’una prova va mostrar en quins països els seus habitants es desenvolupaven amb gran destresa en anglès, a més de fer-ho en la seva llengua materna.
Llegir mes
equilibri entre la feina i la vida privada
Per Frédéric Ibanez, Internacional
El terme Work-Life-Balance defineix la relació entre la feina i la vida privada. Si tots dos àmbits estan en harmonia l’un amb l’altre, es parla d’un equilibri perfecte entre la feina i la vida privada, i per tant, d’una relació sana entre ambdues esferes de la vida. El BLI (Better Live Index) es mesura fent servir els criteris que estableix l’OCDE, en els quals s’inclouen les condicions de l’habitatge, l’educació, el medi ambient, la salut i la satisfacció percebuda a la vida personal.
Llegir mes
Fets i números de la banca electrònica
Per Frédéric Ibanez, Internacional
La banca electrònica clàssica, a través de la qual es pot accedir als comptes bancaris personals a través d’Internet, no es va inventar a Silicon Valley, sinó que ho va fer un banc de consum de la zona de Düsseldorf. A la dècada de 1980, aquest petit banc va fer que per primer cop fos possible consultar les finances personals en línia. Va començar sent un sistema d’autoservei al vestíbul del banc, que permetia als seus clients accedir als seus comptes les 24 hores del dia.
Llegir mes
El reciclatge a la UE – Qui assoleix les majors quotes
Per Frédéric Ibanez, Internacional
El reciclatge de les matèries primeres que ja s’han utilitzat no només tracta de conservar els recursos, sinó també el medi ambient. Un cop usats, els plàstics, els materials de construcció, el vidre i altres materials es poden processar mitjançant diversos processos tècnics per ser reintroduïts de nou en els cicles de fabricació.
Llegir mes
el mercat del comerç electrònic a Suècia
Per Frédéric Ibanez, Internacional
El mercat del comerç electrònic a Suècia ha cobrat una enorme rellevància recentment. Els últims cinc anys aproximadament, el seu creixement ha estat espectacular i algunes grans empreses de venda a distancia van preparar el camí per a un marcat increment en les xifres de vendes per Internet. El 2016, la facturació online a Suècia va superar els 10.000 milions d’euros i a les previsions per a 2017 s’aprecia un repunt, amb un atractiu especial de determinats grups de productes per als consumidors suecs a la xarxa.  
Llegir mes
consells per a l’èxit internacional de la publicitat als cercadors
Per Frédéric Ibanez, Internacional
La publicitat als cercadors funciona a gairebé tot arreu, encara que existeixen una sèrie de diferències bàsiques, que es tradueixen en un encert més gran o més petit dels anuncis pagats. Abans de llançar campanyes internacionals SEA, cal conèixer com funcionen i incloure-les en la planificació.   Incloem tot seguit algunes recomanacions per preparar una campanya internacional.  
Llegir mes
Com planificar la seva participació en fires a l’estranger
Per Frédéric Ibanez, Internacional
Aquests 7 passos són especialment útils perquè les PIMES espanyoles tinguin èxit en les seves presentacions a l’estranger: 1. Identificació del mercat a l’estranger. Quin mercat d’exportació resulta realment òptim per a la nostra empresa? Cal analitzar en profunditat la informació i les dades econòmiques sobre diverses regions econòmiques del món.
Llegir mes