Traducció financera

traducció documents financers

Busca un soci de confiança per a la traducció dels seus documents financers?

Una bona traducció d’un idioma a un altre, més que filar paraules ben triades, consisteix en la gestió hàbil de la terminologia especialitzada, en la representació clara i comprensible de complexes interrelacions.

Posem la nostra gran experiència especialitzada en matèria lingüística a disposició de societats globals o cotitzades, firmes d’auditoria i tota la comunitat financera.

Els nostres traductors financers participen activament en l’actualització de les seves àrees d’especialització.

 

Gestionem regularment documents com ara:

 • Estats financers i informes d’auditoria
 • Prospectes/fullets de fons
 • Informes de negoci, informes anuals i trimestrals
 • Governança corporativa i informes de compliment
 • Actes de resolució i reunió per a gestió, juntes i comitès de supervisió i assessorament
 • Publicacions ad hoc, presentacions de campanyes itinerants i licitacions
 • ...

El nostre sofisticat sistema de gestió de fluxos de treball i documents, element fonamental per a projectes importants en termes de temps i volum, permet que els nostres clients tornin una vegada i una altra.

 

Traductors experts i amb experiència

Sabem que és molt important que, en aquest tipus de traduccions, l’equip tingui les competències i coneixements específics per tal de respectar la terminologia del sector i que el text traduït sigui fidel a l’original. Per això, tots els nostres professionals sovint disposen de la formació necessària en l’àmbit financer i estan actualitzats amb les novetats del sector.

La nostra xarxa europea (present a Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Àustria, Portugal, Itàlia, Bèlgica, Luxemburg, Dinamarca i Regne Unit) fa possible la traducció de documents directament d’un idioma estranger a un altre, dins de les combinacions que ofereixen les distintes filials. En total, oferim serveis de traducció en més de 100 idiomes diferents.

 

Com treballem a Alphatrad?

Disposarà d’un únic punt de contacte amb nosaltres: el gestor de projectes. Aquesta persona serà l’encarregada del seguiment del projecte des de l’oferta inicial, fins al desenvolupament propi de la traducció i el posterior lliurament.

El gestor de projectes està a la seva disposició per a qualsevol pregunta o suggeriment que necessiti fer. A més, un equip d’especialistes en tecnologia, traductors financers nadius i revisors treballen també en el desenvolupament del seu projecte. Això significa que el producte que rebrà serà una traducció d’alta qualitat i en el termini previst.

 

Com contractar el nostre servei de traducció financera?

Consulti’ns sense compromís. En només tres passos, estarem treballant per a vostè:

 1. Ompli el formulari de petició de pressupost gratuït.
 2. En poques hores* rebrà un pressupost personalitzat (*depenent de l’idioma).
 3. Una vegada aprovat, tindrà a les seves mans la traducció financera del seu document en el termini indicat al pressupost

Sol·licita un pressupost gratuït

I rep una resposta en poques hores

 1. Indica el servei que necessites
 2. Obtingues un pressupost
 3. Confirma'l i rep la teva comanda