Coneixements d’anglès: quin país destaca en l’ús de l’anglès com a llengua estrangera?

Coneixements d’anglès quin país destaca en l’ús de l’anglès com a llengua estrangera

En l’actualitat, l’anglès és l’idioma mundial. Fins i tot, abans de l’expansió d’Internet i la globalització associada, el coneixement de l’anglès era un requisit bàsic a la major part de professions. Avui dia, és possible comunicar-se en anglès a gairebé tots els països del món i l’avaluació d’una prova va mostrar en quins països els seus habitants es desenvolupaven amb gran destresa en anglès, a més de fer-ho en la seva llengua materna. Amb aquesta finalitat, es va fer servir un examen d’idiomes basat en la norma GER, que divideix els coneixements d’idiomes estrangers en sis nivells. Els resultats de cada nivell, des de principiant fins al nivell més alt (C2), nivell aquest últim en el qual es disposa de coneixements gairebé nadius, va ser traslladats posteriorment a punts país per país, en funció de l’origen dels participants.

 

Als escandinaus els encanta l’anglès

1,3 milions de participants van aprovar el Test d’Anglès Estàndard d’EF. A Escandinàvia, sobretot, els parlants nadius d’anglès tenen una bona oportunitat d’establir una òptima comunicació. Una de les raons és, sens dubte, que són parlants d’una llengua germànica. En suec, per exemple, existeixen més de 1.000 paraules que es comparteixen amb l’anglès. Suècia és el número 1 amb un total de 70,72 punts sobre 100, seguit molt de prop dels Països Baixos, amb 70,31 punts. Noruega va quedar en tercer lloc, seguida de Dinamarca i Luxemburg, que ocupen el quart i cinquè lloc, respectivament. Per la seva banda, Finlàndia, Eslovènia, Alemanya, Bèlgica i Àustria van quedar en sisè, setè, vuitè, novè i desè lloc, respectivament. Ja fora del top ten, encara que ocupant uns llocs molt meritoris, es van situar Polònia i Suïssa.

 

L’anglès dels negocis requereix unes capacitats lingüístiques convincents

Un excel·lent nivell d’anglès és un requisit previ per gaudir d’una posició òptima en les negociacions, especialment en indústries d’alt cost. Durant més de 40 anys, la nostra agència ha proporcionat traduccions especialitzades, a més d’altres molts serveis lingüístics des de i cap a l’anglès. Posi’s en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’assessorar-li.

 

Afegiu un nou comentari