Traduccions i serveis lingüístics en Català

Empresa de traducció català

La nostra oficina ofereix un servei professional de traducció en català, a més de diversos serveis lingüístics

Traducció de textos especialitzats, traduccions jurades, serveis d’interpretació, locucions, correccions i revisions: la nostra oficina és una agència de serveis lingüístics que ofereix un servei complet a càrrec d’experts nadius i altres professionals lingüístics a escala mundial. La nostra xarxa li proporcionarà un servei d’alta qualitat amb més de 80 sucursals a tot Europa. 

 

Oferim els nostres serveis en diverses combinacions d’idiomes:

  • Castellà ⇔ Català
  • Anglès ⇔ Castellà/Català
  • Francès ⇔ Castellà/Català
  • Italià ⇔ Castellà
  • Portuguès ⇔ Castellà
  • Neerlandès ⇔ Castellà
  • Alemany ⇔ Castellà
  • ...

Serveis lingüístics en català:

 

Dades interesants sobre l’idioma català

El català és llengua oficial a Andorra i cooficial a Catalunya, i pertany a la família de les llengües romàniques. No obstant això, el català també es parla a les Illes Balears (varietats: mallorquí, eivissenc i menorquí), al sud de França o a Sardenya, concretament a la ciutat italiana de l’Alguer. L’idioma català no és un dialecte de l’espanyol, sinó un idioma que es va originar directament a partir del llatí vulgar. L’evidència escrita més antiga data del segle XII. A causa del matrimoni reial al segle XV, l’idioma castellà va anar guanyant importància i el 1779, fins i tot, es van prohibir les obres de teatre en català.

El català s’està promocionant de nou des de finals dels 90.

Amb l’arribada de la democràcia a Espanya, la llengua catalana va recuperar importància, però, alhora, l’arribada de persones castellanoparlants a la pròspera Catalunya procedents d’altres parts del país durant els darrers anys va fer que s’haguessin de prendre mesures per promocionar l’idioma. Per exemple, s’ha de demostrar un coneixement de la llengua catalana per treballar a l’Administració pública. També les classes i conferències escolars i a les universitats s’imparteixen pràcticament de manera íntegra en català.