Traducció urgent de documents

Traducció urgent de documents

El servei de traducció urgent li permeteix rebre en unes hores el seu texte traduït.

Si requereix d'un especialista traductor de idiomes per a documents prioritaris, no dude en contractar aquest servei.

Aquest concepte, que és més que competitiu i que ja ha seduït més de 12.000 clients, és molt fàcil de fer sevir el formulari en línia per demanar el pressupost. Un cop validada la comanda, rebreu directament per correu electrònic la traducció a la llengua que heu indicat.

Ja sigui en anglès, alemany, espanyol, italià, portuguès, neerlandès o en una de les altres llengües que ALPHATRAD domina, tots els nostres traductors treballen "en directe" gràcies a les noves tecnologies. I si ens lliureu un fitxer informàtic en format Word, Excel o PowerPoint, us lliurarem el document traduït amb la maquetació original.

Gràcies a Alphasearch, el nostre programa d’ajuda en la tria dels professionals, podem identificar, en temps real, el millor traductor possible per fer la traducció, en els terminis desitjats i en funció de paràmetres com l’antiguitat, el parell de llengües i l’àmbit d’especialització. ALPHATRAD és el propietari exclusiu d’aquesta eina tant competitiva, desenvolupada a mida per tal de respondre a les necessitats dels nostres clients.