Traducció financera

traducció documents financers

Busca un soci de confiança per a la traducció dels seus documents financers?

Una bona traducció d’un idioma a un altre, més que filar paraules ben triades, consisteix en la gestió hàbil de la terminologia especialitzada, en la representació clara i comprensible de complexes interrelacions.

Posem la nostra gran experiència especialitzada en matèria lingüística a disposició de societats globals o cotitzades, firmes d’auditoria i tota la comunitat financera.

Els nostres traductors financers participen activament en l’actualització de les seves àrees d’especialització.

 

Gestionem regularment documents com ara:

  • Estats financers i informes d’auditoria
  • Prospectes/fullets de fons
  • Informes de negoci, informes anuals i trimestrals
  • Governança corporativa i informes de compliment
  • Actes de resolució i reunió per a gestió, juntes i comitès de supervisió i assessorament
  • Publicacions ad hoc, presentacions de campanyes itinerants i licitacions
  • ...

El nostre sofisticat sistema de gestió de fluxos de treball i documents, element fonamental per a projectes importants en termes de temps i volum, permet que els nostres clients tornin una vegada i una altra.

 

Oferim traduccions especialitzades de textos financers per a qualsevol necessitat de la seva empresa

Disposa d’un punt de contacte únic amb la nostra empresa: el gestor de projectes. Aquest professional s’encarrega del seguiment del seu projecte des de l’oferta inicial, el desenvolupament propi de la traducció i el lliurament posterior. El gestor de projectes és a la seva disposició per a qualsevol pregunta o suggeriment que li hagi de fer. A més, un equip d’especialistes en tecnologia, traductors financers nadius i revisors treballen també en el desenvolupament del seu projecte. Això significa que el producte que rebrà serà una traducció d’alta qualitat i en el termini previst.

 

Traduccions financeres professionals

Esperem poder parlar amb vostè directament i conèixer les necessitats de la seva empresa en matèria de traducció financera. No dubti a sol·licitar un pressupost o a trucar-nos per telèfon.