Traducció jurada

Traducció jurada  Traductor jurat  ALPHATRAD Barcelona

TRADUCCIÓ JURADA AMB DESTINACIÓ A UN PAÍS ESTRANGER

Heu de fer una oferta a una entitat estrangera que exigeix les traduccions certificades o, fins i tot, generar documents administratius destinats a un país estranger.  En la majoria dels casos, les traduccions oficials realitzades en un país diferent al país de destinació, o en funció de les normatives d'aquests països, han de ser supervisades per una Cambra de Comerç, un ministeri o un consolat. De vegades, fins i tot cal postil·lar la traducció segons les convencions de la Haia. Aquests tràmits retarden l’enviament de la vostra traducció al país de destinació, amb el corresponent augment en el preu.

Per tal d’evitar tots aquests tràmits, el grup d’empreses de traducció OPTILINGUA pot certificar les traduccions directament amb traductors jurats locals. Així, les traduccions poden ser acceptades ràpidament. Indiqueu, doncs, a la vostra sol·licitud el país de destinació per tal que la filial del nostre grup d’empreses de traducció o el seu representant supervisin la traducció localment, quan això sigui possible.

 

Traducció Jurada Documents oficials:

Partides de naixement, Actes matrimonials, Certificats de defunció, Escriptures notarials, Certificats penals, Permisos de contracte i residència, Contractes i carta d'intencions, Passaports, DNI i carnet de conduir, sentències o resolucions judicials, Fe de vida, Expedients acadèmics i Títols universitaris, Actes amb valor jurídic o administratiu, Tràmits d'adopció, Informes mèdics, Informació financera, Factures i comptes de resultats, Certificats diversos, o qualsevol altre tipus de documents.

 

Traducció Jurada a Espanya:

 

 
Andalusia Traducció jurada a Màlaga
  Traducció jurada a Sevilla
Aragó Traducció jurada a Saragossa
Balears Traducció jurada a Palma (Mallorca)
Canàries Traducció jurada a Santa Cruz de Tenerife
Catalunya Traducció jurada a Barcelona
Comunitat de Madrid Traducció jurada a Madrid
Comunitat Valenciana Traducció jurada a València
  Traducció jurada a Alacant
Galícia Traducció jurada a La Corunya
País Basc

Bilbao | Pamplona | San Sebastián | Vitoria-Gasteiz