Agència de serveis lingüístics i de traducció a Saragossa

Podem trobar una altra agència de traducció a Saragossa, la capital de la Comunitat Autònoma d'Aragó. Alphatrad facilita traductors a una ciutat d'aproximadament 666.000 habitants (2018).

 

Serveis de la nostra oficina de Saragossa:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Servei al client

Adreça electrònica: zaragoza@alphatrad.com

Telèfon: 901 264 200

Des de l'estranger: +34 91 579 46 55

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 18.30 h.

 

Horari d'atenció al públic a l'oficina:

Només amb cita prèvia

C/Felipe Sanclemente, 25 4ª planta
50001 Saragossa

Agència de serveis lingüístics i de traducció a Saragossa

Saragossa

Saragossa va ser fundada pels romans l’any 24 a.C. sobre el que va ser l’antiga ciutat de Salduie, un poblat iber assentat en aquest mateix lloc. Els romans la van batejar amb el nom de Caesaraugusta, en honor a Cèsar August, i d’aquí li ve el nom de Saragossa. Era una ciutat fortificada.

Després de l’any 714, la ciutat va ser conquerida pels musulmans i es va convertir en la capital de la marca superior d’al-Àndalus. L’any 1018 va passar a ser la capital del primer regne de Taifes. L’any 1118 va ser conquerida per a la cristiandat pel rei Alfons I d’Aragó, amb què en va alliberar els habitants. A partir de llavors, Saragossa va passar a ser la capital del regne d’Aragó.

És una ciutat turística i de congressos (tècnics, universitaris, mediambientals, educatius, etc.), amb més de 560 esdeveniments celebrats l’any 2009. També té una vida cultural molt activa: teatre, auditori, teatre infantil, etc. Les infraestructures i els serveis creixen cada any. L’Oficina de Turisme organitza una sèrie de serveis per a les visites a la ciutat: el Megabús, per als infants; les Talking Tours, unes visites guiades a la ciutat en anglès, italià i francès; el Bus Emoción, una visita teatralitzada per la ciutat, i l’autobús nocturn. Hi ha 7 oficines d’Informació i Turisme distribuïdes per la ciutat. Per a més informació, truqueu al 902 20 12 12.