Agència de serveis lingüístics i de traducció a València

Optilingua dispose d'agència de traduccions a València, capital de la Comunitat Valenciana, des d'on ofereix als seus clients un servei de qualitat per a la traducció de valencià i d'altres llengues.

 

Serveis de la nostra oficina de València:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Servei al client

Adreça electrònica: valencia@alphatrad.com

Telèfon: 901 264 200

Des de l'estranger: +34 91 579 46 55

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 18.30 h.

 

Horari d'atenció al públic a l'oficina:

Només amb cita prèvia

Av. de las Cortes Valencianas, 41, 1°G
E-46015 València

Agència de serveis lingüístics i de traducció a València

València

Té una població aproximada de 820.000 habitants (2011). València la van fundar els romans l’any 138 a.C. amb el nom de Murviedro o Morvedre, nom que ha derivat fins a València, que significa ‘murs vells’. Després la van envair els musulmans. L’any 1096 la va conquerir el Cid, i l’any 1238, el rei Jaume I el Conqueridor, amb què es va incorporar a la Corona d’Aragó. Els monuments més importants de la ciutat són: les torres dels Serraïns, la Llotja i la catedral, tots aquests dels segles XIV i XV.

València és la tercera ciutat d’Espanya, darrere de Madrid i Barcelona. És rica en recursos agrícoles (taronges i productes de l’horta), naturals i marítims. La indústria de la ceràmica n’és el recurs més important. Els rius Xúquer i Túria, l’Albufera i cent quilòmetres de platges són mostra de les possibilitats d’aquest ampli territori. El centre de la ciutat està marcat per dues grans avingudes: la Gran Via Marquès del Túria i la Gran Via Ramón y Cajal.

La part nova de la ciutat es va construir a l’altra banda de les muralles, enderrocades al segle XIX. Està marcada per l’avinguda Blasco Ibáñez, que arriba fins al mar tot passant pels jardins reials, que es troben al marge esquerre del riu, al costat de l’impressionant Palau de la Música, dins dels jardins del Túria. La nova zona de València, l’avinguda de França, és on trobem la Ciutat de les Arts i les Ciències amb l’Oceanogràfic, el Museu de les Ciències Príncep Felip i l’Hemisfèric.

Les platges de València són les de la Malvarrosa i la del Cabanyal. Són llocs amb molt d’ambient, molts restaurants on assaborir les mundialment conegudes paelles i molts bars.