Agència de serveis lingüístics i de traducció a Alacant

La nostra agència de traducció situada a Alacant, una de les ciutats més importants del llevant espanyol.

 

Serveis de la nostra oficina de Alacant:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Servei al client

Adreça electrònica: alicante@alphatrad.com

Telèfon: 901 264 200

Des de l'estranger: +34 91 579 46 55

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 18.30 h.

 

Horari d'atenció al públic a l'oficina:

Només amb cita prèvia

Muelle de Poniente 6
Edificio Panoramis
03003 Alicante

Agència de serveis lingüístics i de traducció a Alacant

Alacant

Alacant (Alicante), capital de la província homònima, una de les tres que conforma la Comunitat Valenciana, És ciutat portuària situada a la costa mediterrània. Per la seva població, de 334.757 habitants (2009), és la segona ciutat de la Comunitat Valenciana i l'onzena d'Espanya. Forma una conurbació de 452.462 habitants amb moltes de les localitats de la comarca de l'Alacantí: Sant Vicent del Raspeig, Sant Joan d'Alacant, Mutxamel i El Campello. Estadísticament s'associa també a l'àrea metropolitana d'Alacant-Elx, que compta amb 757.443 habitants. És una ciutat eminentment turística i de serveis.

La ciutat es troba a la vora del Mediterrani, en una plana sortejada per una sèrie de turons i elevacions. La muntanya Benacantil, amb 169 m d'alçada, sobre el qual s'assenta el Castell de Santa Bàrbara, domina la façana urbana i constitueix la imatge més característica de l'urbs. En aquesta trobem també el Tossal, on s'assenta el castell de San Fernando, la serra de San Julián o la Serra Grossa, les llomes del Garbinet i el Tossal de Manises.

L'economia de la ciutat d'Alacant està fonamentada principalment en el sector serveis. El turisme ha tingut un paper important en el desenvolupament de la ciutat.

Entre les activitats econòmiques exercides a Alacant destaca de manera destacada el comerç, que històricament va tenir com a punt de suport el port. Les activitats comercials de la ciutat tenen gran poder d'atracció per a la major part de la província i arriba per l'eix del Vinalopó fins a Almansa. Actualment, la ciutat d'Alacant ocupa el cinquè lloc a nivell nacional en importància pel que fa a comerç es refereix, només superada per ciutats com Madrid, Barcelona, València o Sevilla.

El turisme, ja present a mitjan segle XIX, però principalment desenvolupat des dels anys 1950, és igualment una altra activitat important a la ciutat, recolzat per la benignitat del clima, les platges, el patrimoni històric (Castell de Santa Bàrbara, Església de Santa Maria, Concatedral de Sant Nicolau, Nucli antic, Torres de l'Horta, etc.) i la seva oferta d'oci.