Agència de serveis lingüístics i de traducció a Madrid

La nostra agència de traduccions a Madrid, capital de Espanya i tambè de la Comunitat Autònoma de Madrid, ofereix als seus clients diferents serveis de traduccions.

 

Serveis de la nostra oficina de Madrid:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Servei al client

Adreça electrònica: madrid@alphatrad.com

Telèfon: 901 264 200

Des de l'estranger: +34 91 579 46 55

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 18.30 h.

 

Horari d'atenció al públic a l'oficina:

Només amb cita prèvia

C/ Serrano Anguita, 13
E-28004 Madrid

Agència de serveis lingüístics i de traducció a Madrid

Madrid

Té una població aproximada de 3.300.000 habitants (2011). Està situada, més o menys, al centre del país i a 660 m d’altitud sobre el nivell del mar. Tal com acostuma a passar en ciutats situades lluny de la costa, és una ciutat molt calorosa a l’estiu i molt freda a l’hivern. De Madrid surt la xarxa de carreteres i la xarxa ferroviària de manera radial. A la Puerta del Sol, una de les places més emblemàtiques de la ciutat, es troba el quilòmetre zero.

Madrid és una ciutat amb molta personalitat, amb molt d’encant i amb molta solera. La gent de la ciutat, en comptes de tancar-se a tanta invasió de gent de tot Espanya o d’altres països, és oberta i hospitalària. La història ha deixat una petjada ben profunda en aquesta ciutat, que compta amb molts edificis emblemàtics i històrics, com ara palaus, esglésies, museus, jardins, barris, etc.

Madrid és el centre polític i econòmic del país. Aquí trobem les seus dels bancs i de les empreses més importants, de tots els àmbits, així com les ambaixades estrangeres. El Museu del Prado és la pinacoteca més important d’Espanya.

Les infraestructures hoteleres, de restaurants i lúdiques de la ciutat són impressionants. Té una bona infraestructura de metros, ferrocarrils, taxis i autobusos.