5 Aplicacions (Apps) gratuïtes per a empresaris o persones que viatgen arreu del món

10.03.2014
Apps gratuïtes per a empresaris internacionals

Els inversors, comercials o empresaris que treballen en l’àmbit internacional han de viatjar amb molta freqüència. Les nostres aplicacions per al món professional, generalment amb un alt nivell tecnològic, són molt apreciades i alhora útils i interessants, fins i tot dins de l’esfera privada. Tot seguit, us presentem les nostres 5 principals aplicacions, les quals hauria de tenir presents com a exemple per als casos indicats. Això, amb la finalitat de poder ser informat de manera ràpida, completa i sense problemes.

 

1. World Time Buddy (WTB)

En cas d’haver de participar en una conferència telefònica fora d’Europa i desitgi saber quina hora és en un altre punt del planeta, aquest calculador de zones horàries, fàcil d’utilitzar, l’hi mostrarà de manera clara. Què més es pot demanar?

Disponible per a: iPhone

Idioma: anglès

 

2. My Switzerland

Es troba a Suïssa i desitja aprofitar el seu temps lliure? Amb aquesta App multilingüe podrà obtenir informacions útils i poder gaudir de nombroses experiències individuals amb més de 1.200 suggeriments sobre visites o excursions que podrà dur a terme.

Disponible per a: iPhone / iPad / Windows / Android

Idioma: multilingüe

 

3. Metro de Moscou

Si es troba a Moscou en viatge de negocis o en viatge privat, necessitarà possiblement una App que li mostri els noms de les diferents estacions de metro, tant en escriptura ciríl·lica com amb el nostre alfabet (llatí). Això no serà cap problema si es deixa guiar per les nostres aplicacions.

Disponible per a: iPhone / Android

Idioma: rus, anglès

 

4. Triposo: Viatjar sense Internet

Si no es coneixen bé les particularitats d’un país i tampoc no es reben suggeriments informatius i instructius, hom es pot trobar ràpidament perdut  o “Lost in Translation”, especialment quan es tracta de viatges de negocis i no es disposa de gaire temps per ocupar-se dels interessos personals. Aquesta App de franc li permetrà accedir a una guia de viatge amb gairebé 8.000 destins. I el millor de tot, sense necessitat de connexió a Internet.

Disponible per a: iPhone / iPad / Android

Idioma: anglès

 

5. Dropbox

El fet de viatjar amb documents pot suposar un risc, en cas que es perdin. Podrà accedir als seus arxius en tot moment a través de la pàgina web segura de Dropbox, utilitzant Windows, Mac, Linux, iPad, iPhone, Android o BlackBerry; Dropbox es pot utilitzar fins i tot offline. Això li permetrà tenir accés als seus arxius en tot moment, sense necessitat de connexió a Internet.

Disponible per aiPhone / iPad / Android / Blackberry 

Idioma: multilingüe