Nova agència de traducció a Palma de Mallorca

agencia traduccio palma mallorca


Creix la demanda a les Illes Balears de traduccions a l’alemany i a l’anglès

Des del Grup Optilingua continuem ampliant la nostra xarxa d’agències de traducció a Espanya, amb l’obertura recent del nostre nou centre a Palma de Mallorca.

La forta demanda de traduccions a l’arxipèlag balear, sobre tot a l’alemany i a l’anglès, i cada cop més també al rus, ha estat vital per fer un pas més en la expansió de la companyia i posicionar-nos més a prop que mai dels nostres clients de les Illes amb l’objectiu d’atendre millor les seves necessitats.

Gràcies als nostres més de 3.500 traductors nadius amb un fort domini i experiència en la traducció a l’alemany i a l’anglès, d’entre els prop de cent d’idiomes amb què treballem, podem oferir un servei ràpid, eficient i especialitzat en l’ampli camp de la traducció.

Entre els nostres serveis més destacats s’inclouen les traduccions professionals en alemany i anglès, traduccions del sector turístic així com cartes de restaurants o fullets, a més de traduccions de documents jurídics, comercials i tècnics.

També disposem de traductors jurats en alemany i anglès, traduccions comercials, doblatge i transcripció d’àudio o vídeo.

Tots aquests serveis, juntament amb l’excel·lent relació qualitat/preu i l’agilitat dels nostres serveis, són només algunes de les raons per les quals molts clients segueixen confiant en Alphatrad des de fa més de 35 anys.

Amb la inauguració d’aquesta nova oficina a Palma de Mallorca seguim consolidant el nostre lideratge en l’àmbit nacional i internacional, amb més de 80 centres repartits entre més de deu països arreu del món i clients de la importància d’IBM, Ikea, Apple, Microsoft, Adidas, Disneyland Paris o Canal +.

 

Sobre l’autor

Frédéric Ibanez

L’equip editorial dirigit pel fundador del grup al qual pertany Alphatrad està format per experts especialitzats en serveis lingüístics. El nostre objectiu és oferir-li regularment articles vinculats a la traducció i als serveis lingüístics per poder respondre millor a les seves necessitats.

Afegiu un nou comentari