Agència de serveis lingüístics i de traducció a La Corunya

A aquesta agència de traducció situada a La Corunya, a la part nor-occidental de la Peninsula Ibèrica, tobraràs professionals traductors amb més de 40 anys d'experiència.

 

Serveis de la nostra oficina de La Corunya:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Servei al client

Adreça electrònica: galicia@alphatrad.com

Telèfon: 901 264 200

Des de l'estranger: +34 91 579 46 55

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 18.30 h.

 

Horari d'atenció al públic a l'oficina:

Només amb cita prèvia

C/ Benito Blanco Rajoy, 7 - 1°
15006 La Corunya

Agència de serveis lingüístics i de traducció a La Corunya

A Corunya

Els idiomes oficials són el gallec i el castellà. El nom oficial en castellà és A Coruña, però encara es fa servir molt el nom oficial d’abans, que era La Coruña. Té una població aproximada de 250.000 habitants (2011).

El clima és suau i típicament atlàntic, molt humit i amb pluges abundants. Els estius són frescos i els hiverns, suaus. La temperatura mitjana anual és de 13,9º C, i la humitat mitjana anual, del 70%. El paisatge és verd i frondós, amb una gran quantitat de boscos i de bestiar pasturant als camps.

És una província carregada de tradicions ancestrals, però oberta, també, a les noves tendències arquitectòniques, artístiques i musicals. Hi podem trobar testimonis d’art avantguardista ben importants des de la dècada de 1970.
Compta amb una riquesa paisatgística molt àmplia, que permet de viatjar i de conèixer la província, els monuments i la gastronomia, de practicar tot tipus d’esports (esports d’aventura, una gran oferta d’esports nàutics i navegació, pesca, camps de golf, senderisme, etc.). L’oferta de turisme rural de la regió està molt ben plantejada.

L’economia de la zona està marcada pel sector pesquer (té uns peixos i uns mariscs excel•lents), la indústria tèxtil, la ramaderia (n’és famosa la vedella), tots els derivats de la llet (formatge, llet, mantega, iogurt, etc.) i els vins blancs amb cos. Tothom sap que la moda gallega és puntera a tot el món.

És una ciutat ben comunicada per terra, mar i aire. Per carretera: amb Lugo per l’A-9; l’A-6 amb Madrid; l’AP-9 amb Ferrol, Santiago, Pontevedra i Vigo. També amb autobús. Per tren: amb el FEVE (tren de via estreta), està connectada amb tota la província i amb tot el nord de la Península fins al País Basc. També hi ha una bona connexió entre Santiago de Compostel•la i França.

Renfe té dues línies que surten de la Corunya: n’hi ha una que va a Lleó per Monforte de Lemos i una altra a Zamora. Per aire té dos aeroports: Lavacolla a Santiago de Compostel•la i el Alvedro a La Corunya.