Agència de serveis lingüístics i de traducció a Sevilla

L'agència de traducció a Sevilla està situada al centre d'Andalusia i al sur d'Espanya. Pot localitzar als traductors d'Alphatrad a la capital de la Comunitat Autonòmica d'Andalusia.

 

Serveis de la nostra oficina de Sevilla:

 

Més de 100 idiomes i dialectes: alemany, anglès, francès, castellà, italià, portuguès, holandès, rus, polonès, txec, xinès, àrab, etc. Altres idiomes aquí.

Servei al client

Adreça electrònica: sevilla@alphatrad.com

Telèfon: 901 264 200

Des de l'estranger: +34 91 579 46 55

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 18.30 h.

 

Horari d'atenció al públic a l'oficina:

Només amb cita prèvia

Paseo de las Delicias, 1, 2ª planta
41001 Sevilla

Agència de serveis lingüístics i de traducció a Sevilla

Sevilla

Té una població aproximada de 700.000 habitants (2011). És una ciutat molt ben comunicada i l’única ciutat espanyola de l’interior amb port de primera categoria, tant per a creuers de plaer com per a línies regulars de mercaderies. L’aeroport internacional de San Pablo, construït per Rafael Moneo, està situat a només 10 km de la capital. L’estació de tren de Santa Justa, dissenyada pels arquitectes Cruz i Ortiz, està considerada una de les millors d’Espanya, amb connexions nacionals i internacionals. A més a més, la línia d’Ave, el tren d’alta velocitat, la situa a dues hores i mitja de Madrid.

A Sevilla fa moltíssima calor a l’estiu, amb temperatures de 40 a 45 ºC, per la qual cosa aconsellem que la visiteu quan vulgueu menys a l’estiu. La primavera, potser per la calor agradable que hi fa, per l’olor de gessamí i de flors, és la millor època. A l’hivern fa una temperatura molt suau.

Sevilla, com molts altres pobles andalusos, és una barreja de cultures i d’estils que conviuen sense cap mena de problema. Ben al contrari, aquesta barreja d’estils es considera com una peculiaritat i una riquesa. A Sevilla, les restes romanes, i sobretot àrabs, conviuen amb tota la naturalitat del món amb l’estil renaixentista, que va arribar després de la Reconquesta.

El riu Guadalquivir és un tret d’identitat d’aquesta ciutat, dividida en dos, que va tornar a ser navegables i recuperar l’activitat comercial després de l’Exposició Universal de 1992 (l’Expo).