Oportunitat de creixement: el mercat del comerç electrònic a Suècia

el mercat del comerç electrònic a Suècia


El mercat del comerç electrònic a Suècia ha cobrat una enorme rellevància recentment. Els últims cinc anys aproximadament, el seu creixement ha estat espectacular i algunes grans empreses de venda a distancia van preparar el camí per a un marcat increment en les xifres de vendes per Internet. El 2016, la facturació online a Suècia va superar els 10.000 milions d’euros i a les previsions per a 2017 s’aprecia un repunt, amb un atractiu especial de determinats grups de productes per als consumidors suecs a la xarxa.

 

Dades i xifres sobre el mercat suec de l’e-Commerce

El país més gran i densament poblat d’Escandinàvia té gairebé 10 milions d’habitants. El 90 % de la població sueca utilitza habitualment Internet i fa comandes online almenys un cop l’any. Més del 40 % s’interessa per la moda i els productes audiovisuals, seguits d’articles de bellesa i atenció personal. El consumidor virtual suec gasta en aquests productes al voltant de 1.200 euros (12.000 corones sueques aprox.) cada any. Les xifres indiquen que el mercat del comerç electrònic suec encara ofereix un potencial de creixement i reserva bones oportunitat als sectors més importants, com ara la moda, les peces de vestir o l’electrònica de consum. En general, el consumidor suec prefereix els lliuraments a domicili i considera acceptables uns terminis de lliurament d’entre 3 i 5 dies.

 

Resum:

El mercat del comerç electrònic a Suècia resulta interessant a primera vista, però a més ofereix possibilitats de creixement a llarg termini en tots els sectors. Com que el consumidor suec per Internet accepta sense problemes uns terminis de lliurament de fins a 5 dies per a l’enviament de mercaderies des de l’estranger, no cal témer unes valoracions negatives sobre els terminis de lliurament.

 

La nostra agència de traducció proporciona un contingut web en diversos idiomes, i la traducció de manuals tècnics i altres documents importants, perquè la seva empresa pugui ampliar horitzons. Fem traduccions en les següents combinacions lingüístiques, entre d’altres:

  • Alemany <> Suec
  • Italià <> Suec
  • Anglès <> Suec
  • Espanyol <> Suec
  • Francès <> Suec
  • Danès <> Suec
  • Portuguès <> Suec
  • Neerlandès <> Suec
  • I moltes més…

 

Sobre l’autor

Frédéric Ibanez

L’equip editorial dirigit pel fundador del grup al qual pertany Alphatrad està format per experts especialitzats en serveis lingüístics. El nostre objectiu és oferir-li regularment articles vinculats a la traducció i als serveis lingüístics per poder respondre millor a les seves necessitats.

Afegiu un nou comentari