Alphatrad España a Google+

11.07.2013
Portada d’Alphatrad a Google+

Alphatrad Espanya comença el seu camí a Google+

A Alphatrad España volem estar més a prop dels nostres clients, conèixer les seves opinions, compartir notes d’interès i entaular relacions de profit per a les dos parts. Per aquest motiu, hem decidit sumar-nos a la xarxa social Google+.

Després de la favorable evolució en la xarxa social Facebook, en què som una de les empreses de traducció amb més “m’agrada” (2371), hem decidit aventurar-nos amb Google+, una xarxa social en alça.

Entre els serveis que ofereix Google+ es troben les pàgines d’empresa, mitjançant les quals, es pot obtenir informació sobre els serveis que ofereixen, conèixer les opinions dels usuaris, estar al corrent de les necessitats del sector i mantenir-se informat de les novetats del mercat. A més, hi ha les notes d’interès que es publiquen amb l’únic objectiu de conèixer aspectes curiosos que poden cridar-nos l’atenció.

Altres dels serveis que ofereix aquesta xarxa són: xat, vídeo trucada, publicació de vídeos (vinculat a Youtube), organització d’esdeveniments i un avançat panell de control de pàgines mitjançant el qual es pot personalitzar la pàgina d’empresa.

Publicada la nostra pàgina, esperem poder compartir notícies i dades d’interès amb vosaltres.

Enllaç: Google+