Un equilibri entre la feina i la vida privada: en quins països és més equilibrada aquesta proporció?

equilibri entre la feina i la vida privada


El terme Work-Life-Balance defineix la relació entre la feina i la vida privada. Si tots dos àmbits estan en harmonia l’un amb l’altre, es parla d’un equilibri perfecte entre la feina i la vida privada, i per tant, d’una relació sana entre ambdues esferes de la vida. El BLI (Better Live Index) es mesura fent servir els criteris que estableix l’OCDE, en els quals s’inclouen les condicions de l’habitatge, l’educació, el medi ambient, la salut i la satisfacció percebuda a la vida personal. L’escala per avaluar la satisfacció amb la vida oscil·la entre un rang de cero a deu.

 

Els holandesos són els que es mostren més satisfets

Als Països Baixos, el BLI obté una puntuació de 9,3, fet que converteix a aquest país en el líder indiscutible quant a la percepció d’una bona qualitat de vida. Només la meitat de la població aproximadament ha de treballar més de 50 hores setmanals, mentre que la mitjana als 35 països de l’OCDE és del 12,5 %. Els danesos se congratulen d’ocupar el segon lloc, amb 9,00 punts, el segon nivell més alt de satisfacció. França, Espanya, Bèlgica, Noruega i Alemanya aconsegueixen cadascun d’ells més de 8 punts, mentre que Alemanya ocupa el vuitè lloc amb 8,3 punts. A Irlanda, el valor és comparativament baix, amb un 7,9, i, a Rússia, el valor de satisfacció és tan sols 0,2 punts més alt que a Irlanda.

 

Millorar l’equilibri entre la feina i la vida privada mitjançant una externalització selectiva

En moltes professions, la comunicació és un instrument important sense el qual no es pot desenvolupar eficaçment la feina. Les relacions comercials globals requereixen una comunicació clara i segura, lliure de barreres lingüístiques, i els traductors professionals poden ser una valuosa contribució a l’hora d’establir una comunicació fluïda. Estarem encantats d’ajudar-li i d’encarregar-nos de les traduccions tècniques complexes, perquè l’equilibri entre la vida personal i professional de la seva empresa pugui créixer encara més. Posi’s en contacte amb nosaltres sense cap compromís. Estarem encantats d’atendre les seves consultes.

 

Sobre l’autor

Frédéric Ibanez

L’equip editorial dirigit pel fundador del grup al qual pertany Alphatrad està format per experts especialitzats en serveis lingüístics. El nostre objectiu és oferir-li regularment articles vinculats a la traducció i als serveis lingüístics per poder respondre millor a les seves necessitats.

Afegiu un nou comentari