Optilingua International entra al mercat de la traducció danesa

Nova agència Optilingua International a Dinamarca


La nova agència de Optilingua International a Copenhaguen suposa un avantatge per als usuaris del sector traductor danès. La proximitat al client permet atendre amb més eficiència les seves necessitats i abaratir costos amb l’objectiu d’oferir un preu més competitiu.

En la seva contínua expansió europea, Optilingua International dóna un pas endavant entrant al mercat danès, motivat per la importància de les exportacions en aquest país.

A Dinamarca, el saldo positiu de la balança comercial en els últims anys és senyal que les exportacions tenen un important paper en l’economia del país. La major part de les relacions comercials amb l’exterior tenen com a destinació països pertanyents a la UE. Les múltiples empreses exportadores daneses precisen d’una correcta comunicació amb els seus clients estrangers.

L’actual xarxa d’oficines de Optilingua International s’estén en territori europeu per Alemanya, Àustria, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Portugal, Regne Unit i Suïssa, al qual ara s’afegeix Dinamarca.

En resum, Optilingua International continua amb la seva expansió internacional, oferint un servei cada vegada més proper, amb una qualitat excel·lent i un preu molt competitiu.

 

Sobre l’autor

Frédéric Ibanez

L’equip editorial dirigit pel fundador del grup al qual pertany Alphatrad està format per experts especialitzats en serveis lingüístics. El nostre objectiu és oferir-li regularment articles vinculats a la traducció i als serveis lingüístics per poder respondre millor a les seves necessitats.

Afegiu un nou comentari